Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 00:15

Webinar απολογισμού "H ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας στην Ελλάδα"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, μέσω της δράσης eTwinning, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς webinar για τη διάχυση του eSafety Label, απευθυνόμενο κυρίως σε υπευθύνους & τεχνικούς υπευθύνους Κε.Πλη.Νε.Τ, για την καλύτερη ενημέρωσή τους και περαιτέρω συνεργασία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το βίντεο, μίας ώρας διάρκειας, με ομιλητή τον Εθνικό Συντονιστή της δράσης, μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ. Τα ελληνικά σχολεία, σταθερά τα τελευταία χρόνια, διατηρούν ευρωπαϊκή πρωτιά στην πιστοποίηση σχολείων με την ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας.

Συμβουλευτείτε το δυναμικό infographic και δείτε τα στοιχεία για κάθε χώρα που συμμετέχει! Η κοινότητα eSafety Label διαρκώς μεγαλώνει και ως σήμερα, περισσότεροι από 4.700 εκπαιδευτικοί ανά την Ευρώπη, έχουν ενταχθεί ήδη. Αλλάξτε τους δείκτες στα γραφήματα να δείτε τι ισχύει για κάθε χώρα που συμμετέχει στη δράση.
eSL
Infographic by National Coordinator for Greece, Aris Louvris.

Στις 21 Ιουνίου 2017, ανήμερα της επίσημης έναρξης του καλοκαιριού, τα δεδομένα απεικονίζουν ότι συνολικά 1397 σχολεία σε 35 χώρες έχουν λάβει την ετικέτα - 15 χρυσά, 68 αργυρά και 1314 χάλκινα! Από αυτά, τα ελληνικά σχολεία που συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή δράση ετικέτας ψηφιακής ασφάλειας είναι: 7 χρυσά, 23 αργυρά και 274 χάλκινα σχολεία, συνολικά 304 πιστοποιημένα στην επικράτεια!

Αξιολογήστε σήμερα κιόλας την υποδομή, την πολιτική και την πρακτική ψηφιακής ασφάλειας για το σχολείο σας και αξιοποιήστε το εξατομικευμένο (για τη σχολική μονάδα) σχέδιο δράσης μέσω της κοινότητας http://www.esafetylabel.eu

Διαβάστηκε 2710 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 01:03
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Τελευταία άρθρα από τον/την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σχετικά Άρθρα