Συγγραφείς και πνευματικά δικαιώματα

      

 

Η εκστρατεία Get Safe Online, η πρώτη Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης του Κοινού σχετικά με την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο παρέχει σαφείς, αξιόπιστες και πρακτικές συμβουλές για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και στους πιο ευάλωτους χρήστες να προστατεύονται όταν είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

Αυτές οι σελίδες παρέχουν υλικό υποστήριξης ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και νέους ανθρώπους, για τους δασκάλους τους, καθώς και για τους γονείς και τους κηδεμόνες τους. Ελπίζουμε ότι τα διαδραστικά σενάρια, τα κουίζ, τα σχέδια μαθημάτων “Έτοιμοι να ξεκινήσουμε” θα βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση.


Η Μίσυ …βρέθηκε! – μια ιστορία για παιδιά ηλικίας 11 έως 13 ετών - Μια ιστορία κινουμένων σχεδίων για το πώς ο Μιχάλης και η γάτα του ενσωματώθηκαν στο νέο τους σπίτι και το νέο τους σχολείο. Το θέμα της ιστορίας είναι πώς να κάνει κανείς φίλους και πώς να σταματήσει την τρομοκρατία από τρίτους, τόσο στην αυλή του σχολείου όσο και στο Διαδίκτυο.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις και τελική εξέταση.

Γονείς και κηδεμόνες Ελπίζουμε οι συμβουλές που παρέχονται να βοηθήσουν έτσι ώστε όλοι μαζί, από κοινού, να διατηρήσουμε την Ασφάλεια για τους νέους στο Διαδίκτυο.

Αυτή η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το πρόγραμμα της Microsoft Συνεργάτες στη Μάθηση.

Για σχόλια, διορθώσεις ή τυχόν υποδείξεις μπορείτε να μας ενημερώσετε με email στο internet-safety at sch.gr (αντικαταστήστε το at με το σύμβολο @).

Καλή σας πλοήγηση
...