Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 09:04

Ανακοίνωση webinar 5 Μαΐου 2015

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σεμινάριο μέσω διαδικτύου με τίτλο
"Ετικέτα πιστοποίησης esafety για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο του σχολείου σας"

Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 και ώρα 16.15 -17.30, πραγματοποιείται σεμινάριο μέσω διαδικτύου, με στόχο τη στήριξη των εκπαιδευτικών και των σχολείων τους για την ετικέτα πιστοποίησης esafety:

Η ετικέτα πιστοποίησης esafety (περισσότερα άρθρα στο σύνδεσμο πατώντας εδώ) παρέχει πρότυπα για την ενδυνάμωση του σχολείου σας (είτε είναι νηπιαγωγείο, δημοτικό, Γυμνάσιο ή Λύκειο) όσον αφορά στην πρόληψη και στη βελτίωση της ασφάλειας του διαδικτυακά. Ενισχύει την εικόνα του σχολείου προς την κοινότητα, ενώ παρέχει επίσης συγκριτική αξιολόγηση με άλλα σχολεία σε τοπικό, εθνικό, καθώς και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τέλος, είναι μία διαρκής βελτίωση της διαδικτυακής παρουσίας του σχολείου.
Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) είναι συντονιστής του έργου για την Ελλάδα, μέσω του παρόντος ενημερωτικού κόμβου "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο".

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για το εργαλείο αυτοαξιολόγησης το οποίο διατίθεται δωρεάν, ώστε να βοηθήσουν το σχολείο τους να αξιοποιεί το Διαδίκτυο με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αποφεύγοντας συνάμα και πιθανούς κινδύνους.

Ομιλητής είναι ο Άρης Λούβρης ενεργό μέλος του Συμβουλευτικού Οργάνου Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και Εθνικός Συντονιστής esafety Label για λογαριασμό του κόμβου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» του ΠΣΔ.

Πότε: 5/5/2015
Ώρα έναρξης 16:15
Που: Διαδίκτυο (webinar)
Συμμετοχή: Δηλώστε έγκαιρα μέσω φόρμας πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστηκε 2341 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 17:36
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Τελευταία άρθρα από τον/την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σχετικά Άρθρα