Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 23:21

Το ευρωπαϊκό "πακέτο" για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε 3 βίντεο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Νέοι κανόνες για την προστασία προσωπικών δεδομένων θα δώσουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα προσωπικά τους στοιχεία. Μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα τα σχετικά άρθρα περί ιδιωτικότητας πατώντας εδώ ή από το μενού ΑΡΧΕΙΑ και επιλογή Ιδιωτικότητα. Ενημερωθείτε με τα σχετικά βίντεο, επιλέγοντας EL για ελληνικά στους υπότιτλους.

1ο βίντεο - Προστασία δεδομένων: Η Ευρωπαϊκή εκδοχή
Με όλες τις εκ βάθρου αλλαγές στην παγκόσμια τεχνολογία, η Ευρώπη βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας αναθεώρησης κανόνων που έχει ως στόχο να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.
2ο βίντεο - Προστασία δεδομένων: Τέλος στην ενυπόγραφη εκχώρηση της ζωής σας
Οι πολίτες πρόκειται να ανακτήσουν τον έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων, να επωφεληθούν της ενισχυμένης γονικής συναίνεσης και του δικαιώματος στη λήθη καθώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οριστικοποιεί νέους κανονισμούς.
3ο βίντεο - Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ρωτούν για την προστασία των δεδομένων
Πώς μπορεί να προφυλαχθεί κανείς από την κατάχρηση των προσωπικών του στοιχείων; Ποια είναι τα δικαιώματα των πολιτών; Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα προστασίας δεδομένων, Jan Philipp Albrecht, απαντά σε ερωτήσεις από το διαδίκτυο.
Διαβάστηκε 2666 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 19:33
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Τελευταία άρθρα από τον/την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο