• Επισκεφθείτε μας και στην κοινότητα του Facebook, ενισχύστε την κοινή προσπάθεια με like & follow...
  • "Το Διαδίκτυο που θέλουμε" - "The Web We Want" εμπλουτίστηκε! Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε ελεύθερα 6 σχέδια μαθημάτων για το Γυμνάσιο!
  • H δική μας απάντηση κατά του (κυβερνο)εκφοβισμού - Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το πόστερ στην τάξη σας!
  • Εκπαιδευτικοί βοηθήστε τους μαθητές σας να ωριμάσουν ψηφιακά με το #WebWeWantEU
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 15:33

Κοινότητα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπάρχουν δύο τρόποι για να συμμετάσχετε στην κοινότητα της Ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

1. Εγγραφείτε  μέλος στην Ηλεκτρονική Κοινότητα στη διεύθυνση https://blogs.sch.gr/internet-safety/ ή πατώντας στο διπλανό εικονίδιο.

 

2. Εγγραφείτε στη λίστα ηλεκτρονικής επικοινωνίαςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω της διεύθυνσης http://list.sch.gr/mailman/listinfo/safetynet.

Σχετικά με τον πρώτο τρόπο, αφού επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://blogs.sch.gr/internet-safety/ το επόμενο βήμα είναι να συνδεθείτε μέσω της επιλογής «Σύνδεση» με τα συνθηματικό σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και  να επιλέξετε «Συμμετοχή στην ομάδα»

Αν συναντήσετε πρόβλημα ενημερώστε μας με email στο internet-safety at sch.gr (αντικαταστήστε το at με το σύμβολο @).

Αντικείμενο της ομάδας είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ασφαλούς πρόσβασης των μαθητών στο διαδίκτυο, η προβολή καλών πρακτικών, η παροχή οδηγιών, συμβουλών και η ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων για θέματα ασφαλούς διαδικτύου.

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και επικοινωνήστεμε τους διαχειριστές της Υπηρεσίας Ελεγχόμενης Πρόσβασης στον Παγκόσμιο Ιστό(Web-Filtering) για να αναφέρετε περίπτωση ιστοσελίδας:

- Με ακατάλληλο, κατά την άποψή σας, περιεχόμενο που περνάει από τα φίλτρα ΠΣΔ

- Με κατάλληλο, κατά την άποψή σας, περιεχόμενο που κόβεται από τα φίλτρα ΠΣΔ

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της Υπηρεσίας Ελεγχόμενης Πρόσβασης μέσωηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γενικότερα για θέματα Ασφάλειας στο Διαδίκτυο τα οποία πηγάζουν από την περιήγηση σε αυτό το δικτυακό τόπο, μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαβάστηκε 4893 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 12:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όροι χρήσης Συνεργασίες »