Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 10:22

Webinar SaferInternet4kids και eTwinning 30-09-2019 Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, μέσω της Ελληνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης eTwinning, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το μονόωρο webinar με σχεδόν 100 συμμετέχοντες και θέμα: "Ασφαλές online gaming"!
Εισηγητές της τηλεκπαίδευσης ήταν οι κ.κ.: Κατερίνα Ψαρουδάκη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και Γιώργος Κορμάς, Υπεύθυνος Γραμμής Βοήθειας Help-Line.gr. Τo webinar συντόνισε ο Άρης Λούβρης, Εθνικός Συντονιστής eSafetyLabel.

Μια από τις δημοφιλέστερες ασχολίες των παιδιών στο διαδίκτυο, η ενασχόλησή τους με παιχνίδια ήταν το θέμα της τηλεκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019. Τα βασικά ζητήματα που αναλύθηκαν είναι πως μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή των παιδιών σε ποιοτικό περιεχόμενο και πως μπορούμε να τα προστατέψουμε από τους κινδύνους που ελλοχεύουν με κυρίαρχο αυτόν της εξάρτησης. Το webinar αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υλοποιήθηκε με την παρουσία σχεδόν 10 συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και στελεχών από το χώρο της υγείας.

Το webinar σχετίστηκε με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς με τους εκπρόσωπους από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας να εύχονται στην εκπαιδευτική κοινότητα υγεία και πρόοδο!

Το επόμενο webinar αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο για παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και άλλες ειδικές δυσκολίες. Μείνετε συντονισμένο για την τηλεκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019.
Διαβάστηκε 2324 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 10:43
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα