• Επισκεφθείτε μας και στην κοινότητα του Facebook, ενισχύστε την κοινή προσπάθεια με like & follow...
  • "Το Διαδίκτυο που θέλουμε" - "The Web We Want" εμπλουτίστηκε! Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε ελεύθερα 6 σχέδια μαθημάτων για το Γυμνάσιο!
  • H δική μας απάντηση κατά του (κυβερνο)εκφοβισμού - Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το πόστερ στην τάξη σας!
  • Εκπαιδευτικοί βοηθήστε τους μαθητές σας να ωριμάσουν ψηφιακά με το #WebWeWantEU
Kids

Kids (2)

Το Facebook έχει δημοσιεύσει έναν δωρεάν οδηγό 14 σελίδων στα Αγγλικά, στοχεύοντας στους εφήβους (μεγαλύτερους από 13 ετών), τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, ο οποίος επεξηγεί τις βέλτιστες πρακτικές για την προστασία της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής τους στην ιστοσελίδα.

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 13:16

Παίζω και μαθαίνω!

Γράφτηκε από τον

Τα μικρότερα παιδιά, σήμερα, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σε µία όλο και περισσότερο νεαρή ηλικία. Γι’αυτό το λόγο, το Insafe εξέδωσε ένα βιβλίο 30 σελίδων με το οποίο επιδιώκει να εισαγάγει έννοιες της σύγχρονης τεχνολογίας, στο  καθηµερινό λεξιλόγιο και τις  δραστηριότητες των Λιλιπούτειων φίλων μας.

Αν και αυτό το βιβλίο δραστηριοτήτων προσφέρει στα παιδιά, ηλικίας από 4 έως 8 ετών, 30 σελίδες διασκέδασης και παιχνιδιών, τους καθοδηγεί επίσης να ακονίσουν τις βασικές γλωσσικές, µαθηµατικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δεξιότητές τους.