Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 20:09

Σκέψου πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου στο Διαδίκτυο!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Το Insafe δημοσίευσε τρία δέντρα αποφάσεων για την αντιμετώπιση των θεμάτων που οι νέοι μπορεί να συναντήσουν στο διαδίκτυο, όπως το διαδικτυακό εκφοβισμό, τα ερωτήματα που μπορεί να έχουν σχετικά με την ανάρτηση περιεχομένου και τις online φιλίες τους. Τα δέντρα αποφάσεων είναι μέρος της σειράς «Σκέψου» καλώντας τους νέους να προβληματιστούν σχετικά με την online συμπεριφορά και πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους online. Σας παρουσιάζουμε το πρώτο από αυτά: "Σκέψου πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου στο Διαδίκτυο!" το οποίο επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας προς τους νέους αν είναι θύματα παρενόχλησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Σκέψου πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου στο Διαδίκτυο!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Safer Internet" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα δίκτυα Insafe και INHOPE εργάζονται από κοινού προς ένα ασφαλέστερο και καλύτερο Διαδίκτυο.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή ανησυχίες αναφορικά με τις online εμπειρίες σου, αν κάτι σ' ενόχλησε στο Διαδίκτυο και χρειάζεσαι βοήθεια για να το χειριστείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με την επίσημη Γραμμή Βοήθειας στην Ελλάδα help-line.gr 210 6007686

Το infographic είναι με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 4.0 (CC-BY-SA). Αυτή η άδεια σας επιτρέπει να κάνετε διασκευές, να τροποποιείτε και να δημιουργείτε παράγωγα του έργου, με την προϋπόθεση να κάνετε αναφορά στο δημιουργό του "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο" του ΠΣΔ και να διαθέσετε τα νέα σας δημιουργήματα με τους ίδιους ακριβώς όρους. Αυτή η άδεια χρησιμοποιείται από τη Wikipedia και συνιστάται για τα είδη που επωφελούνται από την ενσωμάτωση περιεχομένου όπως γίνεται στη Wikipedia και σε παρόμοια αδειοδοτημένα έργα.

Διαβάστηκε 7771 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 19:57