Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 18:21

Σκέψου ποιες είναι οι διαδικτυακές σου επαφές!

Γράφτηκε από eSafety
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Το Insafe δημοσίευσε τρία δέντρα αποφάσεων για την αντιμετώπιση των θεμάτων που οι νέοι μπορεί να συναντήσουν στο διαδίκτυο, όπως το διαδικτυακό εκφοβισμό, τα ερωτήματα που μπορεί να έχουν σχετικά με την ανάρτηση περιεχομένου και τις online φιλίες τους. Τα δέντρα αποφάσεων είναι μέρος της σειράς «Σκέψου» καλώντας τους νέους να προβληματιστούν σχετικά με την online συμπεριφορά και πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους online. Σας παρουσιάζουμε το δεύτερο από αυτά: "Σκέψου ποιες είναι οι διαδικτυακές σου επαφές!"

Σκέψου ποιες είναι οι διαδικτυακές σου επαφές!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Safer Internet" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα δίκτυα Insafe και INHOPE εργάζονται από κοινού για ένα ασφαλέστερο και καλύτερο Διαδίκτυο προς τα παιδιά και τους εφήβους.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή ανησυχίες αναφορικά με τις online εμπειρίες σου, αν κάτι σ' ενόχλησε στο Διαδίκτυο και χρειάζεσαι βοήθεια για να το χειριστείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με την επίσημη Γραμμή Βοήθειας στην Ελλάδα help-line.gr 210 6007686

Το παραπάνω έργο είναι με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 4.0 (CC-BY-SA). Αυτή η άδεια σας επιτρέπει να κάνετε διασκευές, να τροποποιείτε και να δημιουργείτε παράγωγα του έργου, με την προϋπόθεση να κάνετε αναφορά στο δημιουργό "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο" του ΠΣΔ και να διαθέσετε τα νέα σας δημιουργήματα με τους ίδιους ακριβώς όρους. Αυτή η άδεια χρησιμοποιείται από τη Wikipedia και συνιστάται για τα είδη που επωφελούνται από την ενσωμάτωση περιεχομένου όπως γίνεται στη Wikipedia και σε παρόμοια αδειοδοτημένα έργα.

Διαβάστηκε 5079 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 18:17