Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 13:38

Προβληματίσου για το περιεχόμενο που δημοσιεύεις!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Το Insafe πρόσφατα δημοσίευσε τρία δέντρα αποφάσεων για την αντιμετώπιση των θεμάτων που οι νέοι μπορεί να συναντήσουν στο διαδίκτυο, όπως το διαδικτυακό εκφοβισμό, τα ερωτήματα που μπορεί να έχουν σχετικά με την ανάρτηση περιεχομένου και τις online φιλίες τους. Τα δέντρα αποφάσεων καλούν τους νέους να προβληματιστούν σχετικά με την online συμπεριφορά και πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους online. Σας παρουσιάζουμε το τρίτο και τελευταίο από αυτά: "Προβληματίσου για το περιεχόμενο που δημοσιεύεις!"

Προβληματίσου για το περιεχόμενο που δημοσιεύεις!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Safer Internet" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα δίκτυα Insafe και INHOPE εργάζονται από κοινού για ένα ασφαλέστερο και καλύτερο Διαδίκτυο προς τα παιδιά και τους εφήβους.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή ανησυχίες αναφορικά με τις online εμπειρίες σου, αν κάτι σ' ενόχλησε στο Διαδίκτυο και χρειάζεσαι βοήθεια για να το χειριστείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με την επίσημη Γραμμή Βοήθειας στην Ελλάδα help-line.gr 210 6007686

Το παραπάνω έργο είναι με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 4.0 (CC-BY-SA). Αυτή η άδεια σας επιτρέπει να κάνετε διασκευές, να τροποποιείτε και να δημιουργείτε παράγωγα του έργου, με την προϋπόθεση να κάνετε αναφορά στο δημιουργό "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο" του ΠΣΔ και να διαθέσετε τα νέα σας δημιουργήματα με τους ίδιους ακριβώς όρους. Αυτή η άδεια χρησιμοποιείται από τη Wikipedia και συνιστάται για τα είδη που επωφελούνται από την ενσωμάτωση περιεχομένου όπως γίνεται στη Wikipedia και σε παρόμοια αδειοδοτημένα έργα.

Διαβάστηκε 5727 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 18:16