Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 16:35

Αποποίηση ευθύνης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Παραίτηση από ευθύνη

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) διατηρεί αυτή την ιστοσελίδα, προκειμένου να προωθήσει την πρωτοβουλία περί Ασφάλειας στο Διαδίκτυο στο κοινό. Το υλικό που υπάρχει σε αυτή την ιστοσελίδα διατίθεται μόνο προς ενημέρωση.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις πληροφορίες ακριβείς και ενημερωμένες.  Αν υποπέσουν στην αντίληψή μας σφάλματα, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.  Ωστόσο, το ΠΣΔ δεν φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση όσον αφορά στις πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα.

Αυτές οι πληροφορίες:

  • είναι γενικού μόνο χαρακτήρα και δεν προορίζονται για την κάλυψη συγκεκριμένων περιπτώσεων φυσικών ή νομικών προσώπων
  • δεν είναι απαραίτητα πλήρεις, ακριβείς ή ενημερωμένες
  • είναι συνδεόμενες, μερικές φορές, με χώρους εκτός του ΠΣΔ και μη ελεγχόμενους από αυτό, για το περιεχόμενο των οποίων το ΠΣΔ δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη
  • δε διαθέτει νομική βάση για καταγγελίες (αν χρειάζεστε συγκεκριμένες συμβουλές, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες).

Το  ΠΣΔ διατηρεί το δικαίωμα, κατά την κρίση του, να αναστείλει, να τροποποιήσει, να προσθέσει ή να διαγράψει τμήματα από την ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή.

Η προκείμενη παραίτηση από ευθύνη δεν έχει σκοπό να περιορίσει την ευθύνη του ΠΣΔ απέναντι σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις θεσπίζονται από την εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία, ούτε να αποκλείσει την ευθύνη του για θέματα προς τα οποία δεν είναι δυνατή η απαλλαγή από κάθε ευθύνη δυνάμει της εν λόγω νομοθεσίας.

Ανακοίνωση ως προς την πνευματική ιδιοκτησία

Άδεια Creative Commons
Το έργο με τίτλο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο από τον δημιουργό Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .
Βασισμένο σε έργο στο http://blogs.sch.gr/internet-safety.

Είναι ελεύθερη:

  • για διασκευή —για να τροποποιήσετε το έργο

Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Αναφορά Δημιουργού — Θα πρέπει να κάνετε την αναφορά στο έργο με τον τρόπο που έχει οριστεί από το δημιουργό ή το χορηγούντο την άδεια (χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς).

  • Μη Εμπορική Χρήση — Δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έργο αυτό για εμπορικούς σκοπούς.

  • Παρόμοια Διανομή — Εάν αλλοιώσετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε περαιτέρω βασισμένοι στο έργο θα μπορείτε να διανέμετε το έργο που θα προκύψει μόνο με την ίδια ή παρόμοια άδεια.

Διαβάστηκε 10679 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 14:08