• Επισκεφθείτε μας και στην κοινότητα του Facebook, ενισχύστε την κοινή προσπάθεια με like & follow...
  • "Το Διαδίκτυο που θέλουμε" - "The Web We Want" εμπλουτίστηκε! Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε ελεύθερα 6 σχέδια μαθημάτων για το Γυμνάσιο!
  • H δική μας απάντηση κατά του (κυβερνο)εκφοβισμού - Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το πόστερ στην τάξη σας!
  • Εκπαιδευτικοί βοηθήστε τους μαθητές σας να ωριμάσουν ψηφιακά με το #WebWeWantEU
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 19:17

Έφηβοι

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μην παίρνεις τίποτε ως δεδομένο… Σκέψου πιο προσωπικά!

Μην παίρνεις τίποτε ως δεδομένο... Σκέψου πιο προσεκτικά

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δημιούργησε, στις 28 Ιανουαρίου 2011, ένα διαδικτυακό κόμβο για την ενημέρωση των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο. Μέρος αυτής της ενημέρωσης αποτελεί εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους καθηγητές για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στην τάξη.

 Αφιερώστε λίγο χρόνο για την πλοήγησή σας στις τέσσερις ενημερωτικές ενότητες, όπου θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό με πληροφορίες και συμβουλές, αλλά και κουίζ γνώσεων και βίντεο που θα σας βοηθήσουν να μάθετε διασκεδάζοντας πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο με ασφάλεια...

Είσοδος

Διαβάστηκε 5963 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 11:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εκπαιδευτικοί »